Ajurvédikus masszázs

Bátori Judit

Olajos ajurvédikus masszázs

Az Ajurvéda egy ősi, indiai gyógyászati módszer. A masszázs szerves része az ajurvédának, a hosszú élet tudományának, ugyanakkor önmagában is teljes egész. A rendszeres masszázzsal elérhetőek az ajurvéda célkitűzései, a hosszabb élet, az egészség megőrzése, sőt a lelki fejlődés alapját jelentő egyensúly állapota.

Segíti az immunrendszert, élénkíti az idegműködést és javítja a keringést. Tisztító hatása elősegíti a méreganyagok kiürülését a verejtékben, a vizeletben, a váladékokban, ezzel szinte megfiatalítva a szervezetet.

A masszázs fizikailag és pszichés módon is hat. Fiziológiás hatása az, hogy fokozza a test hőjét, élénkíti a vérkeringést, tisztítja és aktiválja a nyirokrendszert, több tápanyagot juttatva ezzel a vérbe. Az érintés pszichés módon is befolyásolja az idegrendszert és a hormonháztartást. A masszázs fokozza az agy szerotonin szintjét, az pedig csökkenti az idegrendszer feszültségét és az ingerlékenységet.

Az olajos masszázs ellazítva, feloldva a feszültséget az izmokban mély relaxált állapotba juttatja a testet. Egy ajurvédikus masszázs után az ember szinte újjászületik. A test valósággal pezseg az életerőtől. A rendszeres olajos masszázs minden ember számára ajánlott.

Az ajurvédikus masszázst a legtöbb ember különösen megnyugtatónak érzi. Az olajok és masszírozás egyaránt gyógyító célokat szolgálnak, és a kezelés után egészségesnek és kiegyensúlyozottnak érzik magukat az emberek. A masszázs kiterjed az egész testfelületre, a fejtől a lábujjakig (az intim zónák kivételével). Igény szerint több idö is fordítható egy-egy problémásabb területre.

Ajánlom mindenkinek aki:

  • Szeretne javítani az általános egészségi állapotán
  • Gyengéd, de hatásos módszerrel szeretné helyre állítani testében és lelkében az egyensúlyt, harmóniát
  • Erősítené immunrendszerét
  • Csökkentené a stressz-szintjét
  • Javítana az emésztésén
  • Alvásnehézségekkel küzd
  • Szeretne rugalmasabb ízületeket, izomzatot
  • Ellazulásra, de egyben felfrissülésre vágyik

A masszázs időtartama 75 perc.
A hátmasszázs időtartama 30 perc.

Cím: 1077 Budapest VII. kerület, Izabella utca 31. Telefon: (+36) 70 525 36 50