Ajurvédikus masszázs

Bátori Judit

Cellulit-masszázs

A cellulit-masszázs (zsírégető masszázs)

Természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a cellulitot, más néven a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja a test kontúrját, meg emeli a petyhüdt popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé teszi. A masszázst zsírégető krémmel, olajjal végezem. A masszázshoz életmód-tanácsadás is hozzátartozik.

A cellulit a test bizonyos részein kialakult felesleg, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. Más, mint a nehéz zsírréteg. A nyirokrendszer elégtelen működése miatt a zsírsejtek között felgyülemlik a nyirok,és ödémát okoz. A megnövekedett súly miatt megszakadnak a kollagénrostok és az elasztinszálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek. A masszázs elősegíti, hogy a nyirok a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön.

Mindenkinek ajánlom, aki:

  • Elégedetlen az alakjával
  • Felgyorsítaná a fogyási, méregtelenítési folyamatokat
  • Javítana a comb, fenék kötőszöveteinek állapotán
  • Narancsbőrtől, illetve súlyfeleslegtöl szenved

A masszázs időtartama 30-40 perc.

A masszázst kúraszerű alkalmazásban javaslom. A kezdeti időszakban min. heti 2 alkalommal, a késöbbi kezelés viszont nagymértékben függ a test állapotától, reakcióitól és a kezelés folytán jelentkező egyéni eredményektől.

Cím: 1077 Budapest VII. kerület, Izabella utca 31. Telefon: (+36) 70 525 36 50